18.2.2012

Laskiainen pullista paras



Kausileivonnaisista laskiaispulla on ihan yliveto. Siinä ei ole tuunattavaa, ei sitten mitään. Pulla on hyvää ja laskiaispulla on tosi hyvää. Onneksi laskiaista vietetään tiistaina ja sunnuntaina, niin voi syödä laskiaispullia kahteen otteeseen. Ehkä ihan vähän niiden välissäkin.

Kovimmat leipurit kaivavat hillolle kolon, jolloin pullaan mahtuu vielä enemmän hilloa ja vaahtoa. Kauhaa ja rakkautta -blogin Eeva esitti vallankumouksellisia ajatuksia. A) Laskiaispullaan voi laittaa sekä hilloa että mantelimassaa. B) Mantelimassaa ei saa tuomita ennen kuin on tehnyt mantelimassan itse. Testiin menee. Jos Runebergin tortusta saa hyvää, niin kai mantelimassastakin.

Kauneimmat laskiaispullat teimme muutama vuosi sitten erehdyksen kautta. Kaapissa ei ollut raesokeria ja pullien päälle ripoteltiin palasokerista murskattuja hippuja. Ihanan rouheaa. Suorastaan herkullisen täydellistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti